Ne kadar Atatürk düşmanı varsa, cumhuriyetten ve devrimlerden nefret eden varsa, Türk Silahlı Kuvvetleri'nden haz etmeyen varsa, kimi fetullahçı terör örgütü ile Türkiye'nin bölünmesine çalışmış, kimi farklı terör örgütleri için tetikçilik yapmış, kimisi de kendi çapında şeriatçı eylemlerde bulunmuş ne kadar vatan haini varsa gerek korona olduğunda, gerek öldüğünde gerekse hapse atıldığında destek mesajları atan ve kürsüde adını zikredip propaganda yapan siyasetçilerin tamamı; Muharrem İnce korona olduğunda geçmiş olsun mesajı yayınlamadılar.
Bu kadar vicdansız, bu kadar merhametsiz ve bu kadar haysiyetsiz olacaklarını tahmin etmezdim. Siyaset; ilkeler ve ideolojiler ile yapılır. Sizler, ilkesiz ve ideolojisiz yaptığınız bu siyasete şimdi bir yenisini eklediniz ve insanlığınızı da kaybettiniz.
Bizler, almış olduğumuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olan Atatürk gençleri olarak aklımızda iki soru mevcut. Sizlere önce hakikatı gösterip sonra mı sandığa gömelim yoksa önce sandığa gömüp sonra mı hakikatı gösterelim karar vermiş değiliz. Her hâlükârda sizler Türk siyasi tarihinde kara leke bile olamayacak kadar ufak birer tortu olmanın ötesine hiçbir zaman geçemeyeceksiniz. Biz ise sizin çocuklarınıza güzel hayaller kurduracağız.
BERK ŞİMŞEK
14.04.2021